Új jelszó kérése

Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Blog és hírek
2018.01.17 10:51

Amikor a tetőcsomagtartó már nem elég..

Kisteherautó bérlés Budapesten

Kisteherautó bérlés Budapesten

 

Sok olyan eset lehet, amikor szükségünk van egy kis-teherautóra. Ilyenkor az egyik legjobb megoldás a bérlés. Kifizetjük a bérleti díjat, lerakjuk a kauciót és kész, már mehetünk is a kiválasztott autóval. Nem kell foglalkoznunk a kötelező biztosítással, a téli gumival, az adókkal és a fenntartással, a kötelező és eseti szervizekkel, ezek a dolgok, nyűgök mind a bérbeadóra hárulnak. Nem kell másra várnia, máshoz igazodnia, a saját időbeosztása szerint tervezheti meg és hajthatja végre a napját. Bepakol, kipakol ahogy jól esik, ezért is előnyös egy kisteherautót bérelni. Arra az időre bérelhet, amennyire kell, nem áll ott a ház előtt az autó amikor nem kell, nem nyűg folyamatosan foglalkozni vele, nem romlik az értéke.

 

Egy kisteherautó sokkal optimálisabb, mint egy kombi, hiszen ennek szélesebb és magasabb raktere van, könnyebb bele pakolni, és mérettől függően akár állítva is szállíthatunk benne bútort, hűtőt, vagy amit csak akarunk. A tolóajtó hatalmas könnyebbség, szinte minden kisteherautó rakterébe legalább két úton pakolhatunk be, a széles hátsó és az oldalsó tolóajtón. Párhuzamosan parkolva nagyon kényelmes egy tolóajtó használata a hátsóval szemben. Van benne bőven hely, nem kell zsúfolni a rakományt, kisebb az esély a sérülésre és vannak bőven rögzítési pontok, hiszen egy kisteherautó erre van kitalálva.

 

A BérVerda telephelye Budapesten található, a fővárosban, könnyen megközelíthető helyen mind tömeg-közlekedéssel, mind autóval. Hétvégén is elérhetőek, szombat -vasárnap.  Egy kisteherautó bérlésnél az ár is fontos tényező, a BérVerda ügyfél-barát árakkal várja leendő bérlőit.

 

Fontos még megemlíteni az autók műszaki állapotát. Sokan átsiklanak efelett, pedig az egyik legfontosabb tényező, hogy biztonságos, megbízható és karban tartott autót kapjunk, megfelelő gumikkal, amik esőben és hóban is elegendő tapadást biztosítanak. Fontos a rendszeresen szervizelt és ellenőrzött motor, hiszen senki nem szeret az út mentén állni és várni a segítségre. Itt tele-tank rendszer várja a bérlőket, ami azt jelenti, hogy teli üzemanyag tartállyal veszik át az autót és így is kell visszahozni, ezzel pontosan annyit kell visszatankolnia amennyit használt, nincs többlet tankolás.