Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?




 

Adatok megadása

Felszerelések, tartozékok, kiegészítők keresése autótípus szerint

Csupán néhány adat megadása szükséges, hogy megtalálja autótípusához való tetőcsomagtartókat, hóláncokat, hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartókat, illetve méretponos gumiszőnyegeket.
A webáruház közepén található típuskereső modul bal oldalán először autója márkáját kell megadni, majd azon belül a modell típusát. Ezt követően a kivitelét kell meghatározni, melyben illusztrációk nyújtanak segítséget.
A modul harmadik sorában 4 különböző adat fordulhat elő. Ábránkon az 5a. jelen esetben azt jelöli, hogy 5 ajtós modellről van szó, az ajtók száma abban az esetben nincs feltüntetve, ha adott modellből létezik több kivitel is, de az nem befolyásolja a tartozékok kompatibilitását.
A modul középső hasábjában talál ábrákat a különböző kivitelekről (Hatchback, Coupé, Sedan, Estate/SW, MPV, SUV, Pickup, Bus, Van/Furgon), melyekre a kurzorral rámutatva további információk jelennek meg a modul jobb szélén, segítve a pontos beazonosítást.

További információk a kiviteli opciókról.

Tetőcsomagtartó esetén lényeges szempont, hogy milyen típusú csatlakozó található az autó tetején.
Általában öt különböző csatlakozó típust különböztetünk meg, fixpontos, tetőkorlátos, tetősínes/integrált korlátos, T-profil sínes, illetve a speciális csatlakozóval nem rendelkező autók. Előbbi 4-ről a modul jobb oldalán talál ábrákat, az 5. esetben gumitappancsok támaszkodnak az autó tetején és szinterezett fém "karmok" akaszkodnak be az ajtók alá, vagy a tetőn kiképzett pontokra.

További információk a csatlakozókról

Miután megadtuk az autó márkáját>modelljét>ajtók számát>karosszéria kivitelét>tetőn található csatlakozóját - már csak egy adatra van szükség, a gyártási évre, melyet intervallumban adhatunk meg. Ebből következően az ábrán jelölt 04->06 2004 és 2006 közötti gyártási évet jelöl.

Az adatok megadása után, a 'Keresés' gombra kattintva megjelennek a választott autóhoz kompatibilis termékek. Figyelembe véve, hogy gyárilag is előfordulhat több kerékméret, illetve használtautók esetén is változhatott időközben, melyet akár egy új tárcsa is befolyásolhat, a hóláncoknál minden esetben győződjön meg róla a termékleírásban, hogy a felszerelhető méretek között szerepel az Ön autójának kerékmérete.

Amennyiben eredménytelen a keresés, nem talál valamilyen felszerelést autójához, keressen minket bizalommal.
Ezt megteheti e-mail formájában az info@autotartozekok.hu címen, nyitvatartási időben telefonon: +36 1 2395442, személyesen az üzletünkben: 1095 Budapest Soroksári út 42.
vagy akár online chat ügyfélszolgálatunkon, melyet a képernyő jobbalsó sarkában talál.