Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Csomagtartó házhozszállítás

Csomagtartó kiszállítás

Ha Ön csomagtartót vásárol Nálunk, garantáljuk, hogy a megrendelt termékeket a rendelést követő 24 órán (1 munkanap) belül az ország egész területén kiszállítjuk!

14:00 óráig beérkezett megrendeléseket, még a rendelés napján továbbítjuk a Szállító cég felé.

Csomagtartó házhozszállítás

Az Amega Studio webáruházában egyszerű dolga van: ugyanis egyéni Vásárlóink részére bruttó 29.999 Ft rendelési érték felett - egész Magyarország területén - ingyenes a házhoz szállítás!

Mindegy, hogy egy vagy több terméket rendel, nem számít hány csomagba fér bele. Nem számít továbbá a rendelt termék súlya, vagy mérete sem. A házhoz szállítás díját csupán a kifizetés módja határozza meg.

SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON BELÜL

csomagtartó házhoz szállítás

Mikor kapom meg a csomagomat?

A Várható leszállítási határidőt minden termék oldalán megtalálja. CAM és MENABO csomagtartó raktárkészletünkből azonnali kiszolgálást vagy 24 órán belüli (1 munkanap) házhoz szállítást biztosítunk az ország egész területén. Amikor a termékeket a kosárba rakja, Ön látni fogja a kosár tartalmának várható kiszállítási időpontját, melyet a rendelés leadásakor visszaigazolunk Önnek.

Csomagjainkat hétköznaponként 8 és 17 óra között szállítjuk vagy szállíttatjuk házhoz, így az Ön csomagja nem tévedhet el és biztonsággal érkezik meg Önhöz. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, amelyen napközben elérhető.

A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Ha bármilyen kérése vagy a futár munkáját segítő közlendője van a szállítással kapcsolatban (pl. munkahely neve, preferált napszak, más átvevő személy stb.), kérjük, jelezze rendelésekor vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat (+36 1 2395442).

Csomagtartó házhoz szállítás díjszabása


Rendelés értéke Kifizetés módja Szállítási díj
0 Ft - 29.999 HUF Előre utalás 2.190 HUF
30.000 HUF -> Előre utalás Ingyenes
0 Ft - 29.999 HUF Utánvétel 2.780 HUF
30.000 HUF -> Utánvétel Ingyenes

 

Az áru ellenértéke és a szállítási díj a termék, vagy termékek Ön által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak fizetendő. A szállítási díjak nem vonatkoznak a viszonteladói vásárlásokra. Az ingyenes szállítás lehetősége kizárólag egyéni vásárlókra vonatkozik!


 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


Lehetősége van a megrendelt termékek ingyenes személyesen történő átvételére is. Ezesetben a megrendelésén szereplő várható szállítási idő a személyes átvétel várható legkorábbi időpontját jelöli.

Fontos! Üzletünkben a csomagtartók forgalmazása raktárkészletünkből történik, - előfordulhat, hogy valamely termék ideiglenes készlethiány miatt nem áll rendelkezésre - így minden esetben csak az értesítésben megküldött időponttól tudjuk átadni az elkészült csomagot.

Üzletünk nyitva tartása

(1095 Budapest, Soroksári út 42.)

  • Hétfő 09:00 - 17:00
  • Kedd 09:00 - 17:00
  • Szerda 09:00 - 17:00
  • Csütörtök 09:00 - 17:00
  • Péntek 09:00 - 17:00
  • Szombat - Vasárnap Zárva

Térkép megtekintéséhez kérjük kattintson ide!