Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Síléctartó

Főkategória >Síléctartó

Mi a síléctartó?

A síléctartó, sítartó olyan csomagtartó, mellyel a téli sportokat kedvelő emberek sílécüket, snowboardjukat biztonságban juttathatják el a sípályáig.

Ha Ön olyan jó minőségű, megfelelő ár-érték arányú szállítóeszközt keres, mellyel hosszú távra megoldhatja sílécei gépkocsiján történő szállítását, válasszon síléctartót!

Az Amega Studio Kft. kínálatában, az Ön igényeinek megfelelően válaszhat a síléctartók közül. A legáltalánosabb megoldás, a gépkocsi tetején, a tetőcsomagtartóra szerelt síléctartó, mely több típusban, méretben és színben kapható.

Abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik tetőcsomagtartó-val, és nem is kíván vásárolni, amágneses síléctartók közül érdemes választania. Ezek használatának egyetlen feltétele a felfekvő felületek alatti sérülésmentes, acél tetőfelület. A mégneses síléctartó előnye, hogy könnyen felszerelhető, és méretének köszönhetően használaton kívül akár az autó csomagtartó-jában is elfér.

Abban az esetben, ha Ön olyan terepjáróval rendelkezik, amelynek pótkereke a hátsó ajtóra van rögzítve, síléceit szállíthatja a hátsó ajtóra szerelt síléctartó-n is.