Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?




 

Összes Tetőcsomagtartó

Főkategória >Összes Tetőcsomagtartó

Mi a tetőcsomagtartó?

tetőcsomagtartó az autóhoz illeszkedő csomagtartó rögzítő és a tetőcsomagtartó alaprúd együttese. Akár normál tetős, akár fixponttal rendelkező, akár hosszanti tetőkorláttal felszerelt gépkocsija van, áruházunkban biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb tetőcsomagtartó terméket.

 

Az autógyártók típusaiknál különböző csomagtartórögzítési lehetőségeket alkalmaznak. A legáltalánosabb megoldás az oldalajtó felett kapaszkodó, és a tetőn támaszkodó csomagtartó (normál). Ettől eltérő rögzítési lehetőség, amikor az autók tetején speciális rögzítőpontokat alakítanak ki (fixpont), amely lehetővé teszi, hogy a tetőtartó szerelése egyszerűbb és különböző típusoknál felcserélhető legyen. A harmadik lehetőség, amelyet leginkább kombi személyautók, terepjárók, egyterűek, mikrobuszok és kisteherautók tetején alkalmaznak: a hosszanti tetőkorlát. Ennek előnye, hogy a tetőcsomagtartó alaprudak bárhol elhelyezhetőek rajta, így mindig a szállítani kívánt rakományhoz igazítható a rudak közti távolság.

Milyen autóra szerelhető tetőcsomagtartó?

Tetőcsomagtartó az alábbi autómárkák típusaira szerelhető fel:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Gaz, Honda, Hyundai, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maruti, Mazda, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Trabant, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Zastava

Milyen tetőcsomagtartót válasszon?

tetőcsomagtartó vásárlásakor mindenképpen figyeljen arra, hogy valamilyen minőségellenőrző - például a német TÜV - pecsétje rajta legyen az eszközön. Kisebb méretben ugyan, de a bizonyítványnak még egyszer szerepelnie kell a csomagoláson, a gyártó neve mellett. Az olcsóbb csomagtartókról gyakran hiányzik az ilyen pecsét, amely azt jelentheti, hogy ezeket egyáltalán nem vizsgálták be biztonsági szempontból.

 

A www.csomagtartoaruhaz.hu kínálatában szereplő minden csomagtartó terméken megtalálható a TÜV minőségellenőrző pecsétje. CAM és MENABO tetőcsomagtartó kínálatunk mindenkori raktárkészletünket tükrözi. A megfelelő tetőcsomagtartó kiválasztása után, biztonságosan rögzíthető az igényeknek megfelelően kiválasztott tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, tetőrács, vagy bármi, ami nem fér el az autó csomagtartó-jában.


Sorrend:

 

Sorrend: