Új jelszó kérése

Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Termék részletekTHULE Dynamic 800 tetőbox, fekete, 612800

THULE Dynamic 800 tetőbox, fekete, 612800
 • THULE Dynamic 800 tetőbox, fekete, 612800
THULE Dynamic 800, 420 literes tetőbox, síbox. Tetőcsomagtartóra szerelhető, két oldalról nyitható. Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 7 sífelszerelés (max.190cm) vagy 5 snowboard szállításához. Külső mérete: 206x84x34cm.
 • THULE Dynamic 800 tetőbox

  thule

  Tetőbox, túrabox, síbox

  A Thule Dynamic 800 tetőbox felszerelhető bármilyen típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 80 mm-t nem haladja meg. A tetőbox méreteiből adódóan igen széleskörben alkalmazható, könnyedén szállíthat benne babakocsit, horgászfelszerelést, bőröndöt, vagy sífelszerelést.

  A Thule Dynamic 800 tetőbox az új Power-click rögzítővel (mely kevesebb helyet foglal a tetőbox belső terében) könnyedén, egy kézzel rögzíthető. Specialitása még, hogy a svéd mérnökök egy racsnis túlfeszítés jelzővel látták el, így a Power-Click rögzítő karmokat nem lehet túlhúzni. A Dual-Side (speciális csuklószerkezet) technológiának köszönhetően a tetőbox mind a két oldalról egyaránt nyitható, hogy a ki- és bepakolás még egyszerűbb legyen. A Thule Dynamic tetőbox, síbox család összes tagjára jellemző, hogy az új tervezésű aerodinamikus forma mellett, számos új megoldást alkalmaztak, ahhoz, hogy csökkentsék a légellenállást.

  A Thule Dynamic 800 tetőbox alja mindkét oldalt acéllal erősített szerkezetű, ezért 75 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik.

  A Thule Dynamic 800 tetőbox belsejében egy csúszásgátló szőnyeg található, mely segíti a csomagok stabilabb rögzítését. A tetőboxon található külső fogantyú segíti a Thule Dynamic 800 tetőbox egyszerű nyitását/zárását.

  Mindegyik Thule tetőbox alapfelszereltsége a több ponton záródás, és a zárból csak akkor lehet a kulcsot kivenni, ha az összes zárási ponton a box helyesen illeszkedik, és a reteszek a helyükre csúsztak.

  A THULE Dynamic 800 tetőbox jellemzői

  Termék kategória:Csomagtartó, tetőbox, túrabox, síbox
  Márka:THULE
  Típus:DYNAMIC 800
  Leírás:THULE Dynamic 800, 420 literes tetőbox, síbox. Tetőcsomagtartóra szerelhető, két oldalról nyitható. Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 7 sífelszerelés (max.190cm) vagy 5 snowboard szállításához. Külső mérete: 206x84x34cm.
  Cikkszám:THU 612800
  Külső méret:206x84x34 cm
  Belső méret:200x75 cm
  Önsúly:18 kg
  Térfogat:420 liter
  Szín:Teteje fényes fekete metál, alja fekete.
  Síléc / snowboard:7 / 5
  Rögzítés:Power-click
  Nyitás:Mindkét oldalról. Központi zárral biztosított három pontos záródással.
  Zárható:Igen. Kulccsal.
  Teherbírás:75 kg
  Garancia:5 év

  tetőbox
  Szerelési utasítás

  A THULE Dynamic 800 tetőbox előnyei

  Thule tetőbox központi zár- Központi zár: Minden Thule tetőbox központi, biztonsági zárral van ellátva! A zárból a kulcsot addig nem tudja kivenni, amíg a Thule Dynamic 800 tetőbox lezáró reteszei nem illeszkednek a helyükre.
  Thule tetőbox Dual-Force teleszkópok- Dual-Force teleszkópok: A teleszkópok segítségével a Thule Dynamic 800 tetőbox nyitása/zárása könnyedén megoldható.
  Thule tetőbox Dual-Side- Dual-Side kétoldali nyitási mechanizmus: lehet?vé teszi a Thule Dynamic 800 tetőbox mindkét oldalról való nyitását, megkönnyítve a fel- és leszerelést, és a ki- és bepakolást.
  Thule Power-Click rögzítés? title=- Power-Click rögzítő: A korábbi rögzítőknél kevesebb helyet foglal el a tetőbox belsejében. A rögzít?karmokat egy forgatógomb segítségével könnyen megszoríthatjuk. A Power-Click rögzítő egy racsnis, túlfeszítés jelzővel van ellátva, így a Thule Dynamic 800 tetőbox felszerelésekor nem lehet túlhúzni.
  Thule Dynamic tetőbox diffúzor? title=- Diffuser technológia: A Thule Dynamic 800 tetőbox alján kialakított hosszanti szélcsatornák és a tető áramvonalas formája hozza létre a ?diffúzor hatást?. Így csökken a légellenállás, a szélzaj és a nem kívánt vibráció.
  Thule Dynamic tetőbox szőnyeg? title=- Csúszásgátló szőnyeg: A Thule Dynamic tetőboxok széria felszereltsége a boksz belsejében található csúszásgátló szőnyeg, mely a boxba pakolt csomagok stabilabb rögzíthetőségéért felelősek. A szőnyeg egyszerűen kivehető, és tiszta vízben mosható!
  Thule Dynamic tetőbox Black? title=- Szín: A Thule Dynamic 800 tetőbox fényes fekete metál színű.

 • Kiszállítás
  Cikkszám
  THU_612800
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.