Új jelszó kérése

Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Termék részletekTHULE Excellence tetőbox, síbox, 611900

THULE Excellence tetőbox, síbox, 611900
 • THULE Excellence tetőbox, síbox, 611900
 • THULE Excellence tetőbox, síbox, 611900
 • THULE Excellence tetőbox, síbox, 611900
THULE Excellence 520 literes tetőbox, síbox. Tetőcsomagtartóra szerelhető, két oldalról nyitható. Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 6 sífelszerelés (max.200cm) vagy 8 snowboard szállításához. Külső mérete: 218x94x40cm.
 • THULE Excellence tetőbox

  thule

  Tetőbox, túrabox, síbox

  A Thule Excellence tetőbox felszerelhető bármilyen típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 80 mm-t nem haladja meg. A Thule Excellence a világ legexkluzívabb tetőboxa! A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a THULE által már eddig kifejlesztett és korábban alkalmazott technológiákat tovább fejlesszék, és létrehozzanak egy szép, de mégis hatalmas méretű tetőboxot. Az eredmény egy egyedi megjelenésű, áramvonalas, nagy belterű, merev szerkezetű, könnyen kezelhető tetőbox lett.

  A Thule Excellence tetőbox az új Power-Click rögzítővel (mely kevesebb helyet foglal a tetőbox belső terében) könnyedén, egy kézzel rögzíthető. Specialitása még, hogy a svéd mérnökök egy racsnis túlfeszítés jelzővel látták el, így a Power-Click rögzítő karmokat nem lehet túlhúzni. A Dual-Side (speciális csuklószerkezet) technológiának köszönhetően a tetőbox mind a két oldalról egyaránt nyitható, hogy a ki- és bepakolás még egyszerűbb legyen. A 2 tónusú szín és a sportos formavilág, minden autótípussal remekül harmonizál; a tartozék védőtakaróval tárolás közben óvhatja a tetőboxot.

  A Thule Excellence tetőbox alja mindkét oldalt acéllal erősített szerkezetű, ezért 75 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik.

  A tetőboxon található külső fogantyú segíti a Thule Excellence tetőbox egyszerű nyitását/zárását.

  Mindegyik Thule tetőbox alapfelszereltsége a több ponton záródás, és a zárból csak akkor lehet a kulcsot kivenni, ha az összes zárási ponton a box helyesen illeszkedik, és a reteszek a helyükre csúsztak.

  A THULE Excellence tetőbox jellemzői

  Termék kategória:Csomagtartó, tetőbox, túrabox, síbox
  Márka:THULE
  Típus:EXCELLENCE
  Leírás:THULE Excellence 520 literes tetőbox, síbox. Tetőcsomagtartóra szerelhető, két oldalról nyitható. Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 6 sífelszerelés (max.200cm) vagy 8 snowboard szállításához. Külső mérete: 218x94x40cm.
  Cikkszám:THU 611900
  Külső méret:218x94x40 cm
  Belső méret:205x85 cm
  Önsúly:26 kg
  Térfogat:520 liter
  Szín:Teteje fényes fekete alap / titán metál X, alja fekete.
  Síléc / snowboard:6 / 8
  Rögzítés:Power-click
  Nyitás:Mindkét oldalról. Központi zárral biztosított három pontos záródással.
  Zárható:Igen. Kulccsal.
  Teherbírás:75 kg
  Garancia:5 év

  tetőbox
  Szerelési utasítás

  A THULE Excellence tetőbox előnyei

  Thule tetőbox központi zár- Központi zár: Minden Thule tetőbox központi, biztonsági zárral van ellátva! A zárból a kulcsot addig nem tudja kivenni, amíg a Thule Excellence tetőbox lezáró reteszei nem illeszkednek a helyükre.
  Thule tetőbox Dual-Force teleszkópok- Dual-Force teleszkópok: A teleszkópok segítségével a Thule Excellence tetőbox nyitása/zárása könnyedén megoldható.
  Thule tetőbox Dual-Side- Dual-Side kétoldali nyitási mechanizmus: lehet?vé teszi a Thule Excellence tetőbox mindkét oldalról való nyitását, megkönnyítve a fel- és leszerelést, és a ki- és bepakolást.
  Thule Power-Click rögzítés? title=- Power-Click rögzítő: A korábbi rögzítőknél kevesebb helyet foglal el a tetőbox belsejében. A rögzít?karmokat egy forgatógomb segítségével könnyen megszoríthatjuk. A Power-Click rögzítő egy racsnis, túlfeszítés jelzővel van ellátva, így a Thule Excellence tetőbox felszerelésekor nem lehet túlhúzni.
  Thule Excellence tetőbox diffúzor? title=- Diffuser technológia: A Thule Excellence tetőbox alján kialakított hosszanti szélcsatornák és a tető áramvonalas formája hozza létre a ?diffúzor hatást?. Így csökken a légellenállás, a szélzaj és a nem kívánt vibráció.
  Thule Excellence tetőbox védőtakaró? title=- Védőtakaró: A Thule Excellence tetőbox tárolásához tartozék a védőtakaró! Így megóvhatja a tetőboxot a sérülésektől.
  Thule Excellence tetőbox hátsó ajtó nyithatóság? title=- Hátsó ajtó nyithatóság: A Thule Excellence tetőbox hátulja úgy lett tervezve, hogy szabadon nyitható legyen minden autótípus hátsó ajtaja.

 • Kiszállítás
  Cikkszám
  THU_611900