Összehasonlítás

Házhozszállítás

Gyors házhozszállítás 24 órán belül országosan.

 

Facebook oldalunk

Partnerek

Autómentés Non-Stop

Hawaii Limuzin Budapest

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Válassza ki a jármű típusát

Kivitel segédlet

Hatchback

Hatchback Csapott hátú Ferde Hátú

Estate/SW
Estate SW Kombi Wagon

Pickup

Pick-up Pickup Platós Furgon

Coupe

Coupé Kúpé Sport

MPV
MPV Egyterű

Bus
Bus Busz

Sedan
Sedan Szedán Lépcsős hátú

SUV
SUV Crossover Terepjáró

Van
Van Teherautó Furgon

Mi van a tetőn?
 

Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

Magyarország Kormánya újabb intézkedéseket hozott a koronavírus járvány megfékezésére. Ezektől függetlenül, de szintén a járvány miatt az AUTÓTARTOZÉKOK.HU is néhány változtatásra kényszerül elsősorban az Önök, valamint a munkatársaink egészségének megóvása, a járvány terjedésének akadályozása érdekében. Kérjük, hogy ezeket a remélhetőleg csak átmeneti intézkedéseket fogadják megértéssel:

2020. november 11-től az AUTÓTARTOZÉKOK.HU átmenetileg csak csökkentett ügyeleti munkarendet tart fenn, a bérlés szolgáltatást szüneteltetjük! Az autotartozekok.hu weboldalon leadott megrendeléseiket továbbra is feldolgozzuk, és ki is szállítjuk! Minden munkanap átadjuk a csomagokat a futárszolgálatnak, akik 1 munkanapon belül házhoz szállítják a megrendeléseket.

 

Ennek oka az, hogy üzletünk a munkatársak egészsége érdekében zárt, ügyeleti rendszerben működik tovább.

A jelenlegi nehéz időkben, amikor az egészségünket veszélyeztető súlyos világjárvány második szakaszában vagyunk, a mozgásunkat korlátozó intézkedések egyre szigorodnak. Ezzel az utazások, a csomagtartót vásárlók száma, és így a forgalmunk is jelentősen lecsökken. Felelősséget érezve munkatársainkért, és családjaikért szeretnénk a legjobb tudásunk szerint biztosítani, hogy egészségben és biztonságban vészelhessék át ezt az időszakot.

Bízunk benne, hogy az intézkedés átmeneti, és a járvány elmúltával újra normál üzemben állhatunk az Önök rendelkezésére. Kérjük, hogy akár csak eddig, most is lojálisan működjenek velünk együtt a rendkívüli helyzet kezelésében, és az ebből eredő nehézségek közös megoldásában. Reméljük, hogy nem csak megértik, de egyet is értenek az intézkedéseinkkel, amelyek mindannyiunk egészségét és megélhetésének biztosítását hivatottak szolgálni.

Abban bízunk, hogy vállalatunk működési feltételeit így meg tudjuk őrizni a válság hónapjai alatt, és utána is zavartalanul állhatunk majd az Önök rendelkezésére.

Kérjük, hogy kérdéseikkel, kéréseikkel lehetőleg e-mailben forduljanak hozzánk az info@autotartozekok.hu email címen. Ezen kívül természetesen telefonon is elérhetőek leszünk.

Üzletünket személyesen nem tudják látogatni, mert átmenetileg zárt üzemben működünk. Ezzel tudjuk a folyamatos és biztonságos áruellátást biztosítani Önöknek. Az autotartozekok.hu weboldalon leadott megrendeléseiket paypal-el, vagy előre utalásos fizetéssel kiegyenlítve továbbra is lehetőségük van a csomagok "személyes átvételére" az üzlet nyitott parkolójában, nem kontaktálva dolgozóinkkal. Hétfőtől péntekig 9-17 óra között van erre mód, melynek menete a következő:

  1. Ön megérkezik üzletünk címére (1095 Bp, Soroksári út 42.)
  2. Felhívja a +36-1-2395442 telefonszámot
  3. Munkatársunk fogadja hívását, és Ön elmondja rendelése azonosítóját
  4. Munkatársunk elhelyezi a parkolóban az Ön csomagját
  5. Munkatársunk távirányítással kinyitja a parkoló kapuját
  6. Ön behajt vagy besétál, és felveszi a megrendelt csomagot
  7. A parkolóból való távozás után munkatársunk visszazárja a kaput

A szó szoros értelmében vett "Személyes átvételre" üzletünkben nincs lehetőség, mint ahogy a készpénzes és bankkártyás fizetésre sem.

Még egyszer kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket ebben a nehéz és rendkívüli helyzetben.

Mindannyiunknak jó egészséget kívánunk!

Az AUTÓTARTOZÉKOK.HU vezetősége és dolgozói